Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

3 brugbare tips til dig, der skal arrangere firmajulefrokost

Er det dig, der står for at arrangere den årlige firmajulefrokost? Så er det vigtigt, at du påbegynder forberedelsen i så god tid som muligt. Der er mange forskellige faktorer, som afgør, om det bliver en god julefrokost. Her får du 3 brugbare tips til, hvordan du griber forberedelsen af årets firmajulefrokost an.

En firmajulefrokost er i mange virksomheder årets begivenhed, og det er derfor vigtigt, at du sørger for at gå i gang med forberedelsen i god tid, hvis det er dig, der står for at arrangere den. Ordentlig forberedelse er nøglen til et succesfuldt event.

#1: Sørg for, at der er mad til alle

Når der er julefrokost, er det naturligvis væsentligt, at der er mad til alle. Det indebærer ikke udelukkende, at der skal være nok af den klassiske og traditionelle julemad, men også at der er noget til dem, der ikke spiser kød eller svinekød.

Du bør derfor sikre, at der både er rigeligt med de traditionelle retter såsom flæskesteg, frikadeller og så videre, men samtidig at der også er et vegansk eller vegetarisk alternativ til de kollegaer, som ikke spiser svinekød eller kød i det hele taget. Er der børn med, så kan det også være en fin ide med en masse æbleskiver.

#2: Der skal være underholdning

En julefrokost er ikke bare en julefrokost – og det gør sig særligt gældende, når der er tale om en firmajulefrokost. Her er det særligt vigtigt, at alle føler sig velkomne og inkluderet i fællesskabet. Derfor er det en god idé at sørge for, at der også er noget underholdning undervejs, så man ikke bare skal sidde og snakke.

Du kan derfor med fordel arrangere nogle konkurrencer eller sjove spil, som I kan tage jer til, før I går i gang med at spise. Det kan også være, at julefrokosten skal starte med, at I allesammen tager ud og bowler eller noget lignende.

#3: Vælg den rigtige lokation

Hvis I er en mindre virksomhed, kan I formentlig godt holde julefrokosten i jeres egne lokaler. Det kan være en fordel, hvis der er et budget, som skal overholdes, men det er en lidt mere besværlig proces, når det kommer til madlavning og oprydning, medmindre I alligevel er vant til at spise frokost sammen i en fælleskantine.

Hvis ikke det er tilfældet, kan det være en god idé at overveje, hvorvidt serviceudlejning kunne være en mulighed. Her har I mulighed for at leje alt fra tallerkener og bestik til glas og så videre. Det er en praktisk løsning, hvis ikke I har det i forvejen.