Inviter hele familien til æbleskiver og juleklip og få en hyggelig dag

For mange er julen den tid på året, som der bliver set mest frem til. Det er en tid, der er fyldt med kærlighed og med forventning, og derfor er det også den måske hyggeligste tid i løbet af hele året.

Det er her, hvor man samles med familie og venner for at være sammen, og netop den gode atmosfære er indbegrebet af jul. Det handler om at give, men det behøves ikke at være andet end tid. Tid til hinanden og tid til samvær, hygge og dermed jul.

Der er ingen grund til at lægge store planer

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du gerne vil arrangere en hyggelig dag for hele familien, som netop står i julens tegn. Men hvordan gør du det? Hvad skal du have med? Og hvad skal der ske i løbet af dagen?

Det kan synes som mange ting, der skal være styr på, og det kan virke overvældende – men det behøves det slet ikke at være. Det er nemlig i de helt små ting, at essensen af jul findes, og derfor er der ingen grund til at opfinde de store forkromede planer.

Find alt til en dag med juleklip online

Derfor kan det være, at du bør starte med at tage et kig online inden for hos landets måske største hobby butik, Grafical.dk. Her finder du nemlig alt det, som du skal bruge til at sætte hele familien i gang med juleklip.

Du finder alt fra stickers og maling til karton og andre redskaber, der for alvor kan lade fantasien flyde. Det betyder, at alle skal i gang med nogle kreative sysler, der ender ud med juleklip, der kan pryde i hele hjemmet og for alvor sætte en god stemning. En stor del af julen handler nemlig om at pynte hjemmet op.

Det er vigtigt med de julede snacks

Når du inviterer hele familien over til en juledag med klip, er det også vigtigt, at du serverer nogle gode snacks, som også står i julens tegn.

Det kan være julesmåkager, juleslik og konfekt, som I også selv kan lave. Men noget, som der ikke må mangle, er de lune æbleskiver. Her er der nemlig tale om en spise, der ofte kun findes frem til jul, og derfor er æbleskiver måske indbegrebet af julesnacks.

Sørg derfor for at du har masser af æbleskiver, marmelade og flormelis klar. Det kaldes jo den ’søde’ juletid.

Hvornår mødes hele familien ellers til sådan en dag?

Sidst men ikke mindst skal du huske de helt små detaljer. Det kan for eksempel være juleservietter på bordet, ekstra julelys omkring bordet, musik med masser af juleklokker, duften af jul med pebernødder og mandariner, nissehuer til hele familien, som skal bære under arrangementet og så bare en masse glæde.

For hvornår ellers på året sætter hele familien, store som små, sig ned og hygger sig sammen med masser af klippe og klistre-opgaver?